El se antrenează intens, ea merge în parc cu fiica lor. Cum își împart Orlando Bloom și Katy Perry atribuțiile de părinți

0

Katy Perry și Orlando Bloom au împreună o fetiță superbă pe nume Daisy Dove. Cei doi au un program aglomerat, motiv pentru care se întâlnesc tot mai rar și se văd nevoiți să ceară ajutor pentru a se ocupa de carieră și familie. Iată cum își împart Orlando Bloom și Katy Perry atribuțiile de părinți.

Orlando a fost surprins recent în timp ce părăsea sala de sport alături de antrenorul său. Actorul se află în Cairns, Australia, unde filmează alături de Pete Davidson pentru producția Wizards. Katy a fost nevoită să rămână în America pentru a se ocupa de fiica sa. Daisy Dove urmează să împlinească doi ani pe data de 26 august 2022.

Cum își împart Orlando Bloom și Katy Perry atribuțiile de părinți

Orlando Bloom în panataloni scurți în timp ce pleacă de la o sală de sport

Katy Perry și Orlando Bloom își trăiesc viața sub lumina reflectoarelor. Aceștia au un program dificil și aglomerat și se văd tot mai rar. În ciuda acestui lucru amândoi încearcă să-și facă timp suficient pentru a sta cu micuța lor, Daisy Dove.

Katy Perry în timp ce o dă pe Daisy Dove în leagăn

Bloom este departe de casă, dar nu pare afectat de acest lucru. Actorul este un adevărat profesionist și muncește din greu pentru cariera sa. Acesta se antrenează pentru cel mai recent film în care joacă. Perry are și ea o agendă plină de evenimente, însă aceasta pare că a rămas să se ocupe de micuța Daisy.

”Am sprijin din partea familiei și a surorii mele. Avem o bonă minunată, iar Orlando se ocupă ori de câte ori poate. Avem un lucru amuzant pe care îl facem în această perioadă.”

”Eu îl vizitez o lună în timp ce se află la filmări, apoi când termină filmările el se ocupă de fiica noastră, iar eu mă ocup de cariera mea. Ne bazăm mult unul pe celălalt”

Apropiații celor doi au dezvăluit cum își împart Orlando Bloom și Katy Perry atribuțiile de părinți. Se pare că cei doi au un program bine stabilit și se bazează unul pe celălalt când vine vorba de micuța Daisy Dove. Perry și Bloom sunt împreună încă din anul 2018 și pare că relația lor este tot mai puternică.

Katy Perry își dorește mai mulți copii alături de Orlando Bloom

Katy Perry o ține în brațe pe fiica ei, Daisy Dove, la o grădină botanică din Santa Barbara

După ce s-a aflat cum își împart Orlando Bloom și Katy Perry atribuțiile de părinți, artista a vorbit și despre dorințele sale de viitor. Se pare că vedeta își dorește o familie mai mare alături de iubitul său. Logodnicul cântăreței nu a făcut nicio declarație cu privire la dorințele partenerei sale.

Katy Perry spune că este o femeie care are nevoie să știe care este următoarea mutare din viața sa. Acesta este motivul pentru care planifică fiecare lucru pe care îl poate controla. Aceasta spune că plănuiește inclusiv un al doilea copil alături de Orlando Bloom. Recent a fost pozată în parc cu fiica sa, Daisy Dove.

Orlando Bloom, cu fiica sa, Daisy Dove, în parc, la joacă

Vedeta în vârstă de 45 de ani a devenit pentru prima dată mamă în luna august a anului 2020. Bloom mai are un fiu din fosta căsnicie cu Miranda Kerr, Fiul actorului, Fynn, are deja 11 ani. Katy spune că experiența de a fi mamă a fost unică.

Vedeta spune că a fost foarte norocoasă să nască în timpul pandemiei. Pandemia de COVID-19 i-a permis acesteia să petreacă mai mult timp cu fiica sa și să o poată privi crescând. Acum, Perry pare dornică să aibă o familie mai mare. Deși nu îi este deloc ușor, din cauza programului aglomerat, aceasta își dorește să fie mamă.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele