ELCEN a remediat o avarie majoră

0
- Reclama -

Electrocentrale Bucureşti S.A. anunţă că a fost remediată avaria produsă în noaptea de vineri spre sâmbătă la instalaţiile de la CET Bucureşti Sud.

 

Echipele ELCEN au intervenit în cursul nopţii, iar în câteva ore de la manevrele executate s-a revenit la 75% din parametrii de funcţionare. În acest moment, instalaţiile şi agregatele din CET Bucureşti Sud se află în curs de revenire la parametrii nominali, iar pe parcursul zilei de sâmbătă se va reveni la situaţia normală de dinaintea apariţiei incidentului, mai transmite compania, într-un comunicat de presă.

„Atragem din nou atenţia asupra stării tehnice grave în care se află reţeaua de termoficare lipsită, în ultimii ani, de reparaţii majore şi de investiţiile absolut esenţiale în modernizare, ceea ce a determinat creşterea explozivă a pierderilor (aşa cum am mai arătat, acestea s-au triplat în doar câţiva ani, din 2016 până în prezent), punând o presiune uriaşă şi asupra instalaţiilor energetice ale ELCEN”, potrivit comunicatului de presă al companiei.

OMS vorbește despre reinfectarea cu coronavirus

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele