Elena contraatacă!

0
- Reclama -

Proaspăt condamnată, Elena Udrea a ieşit din tăcerea auto-impusă și a început să atace temeinic, în stânga, dreapta și pe centru. Justiția, puterea, opoziția sunt luate la mână de fostul ministru, în dorința de a demonstra că reprezintă un punct alb într-o mare de negru.

Prezentă în direct  la postul B1 TV, Udrea a criticat clasa politică, e motiv că se lasă terorizată de sistem și pe ministrul justiției că nu i-a demis pe Augustin Lazăr și Codruța Kovesi: „N-am avut așteptări foarte mari ca cineva care s-a confruntat dur cu sistemul și vede efectele pe care puterea sistemului le are asupra tuturor celor care sunt în poziții importante să facă așa un act de un curaj sinucigaș și să facă o propunere de demitere, că nu avea sprijin politic. Nici Dragnea nu-l susținea.Cum cu atâta pompă anunța prezentarea acestui raport… Putea da speranță cuiva. Cu atât formalism… ca în cazul dosarului meu. De ce trebuia să se gândească atât dacă era evident că asta era concluzia?După ce a spurcat pur și simplu DNA și a arătat cum a încalcat Constituția și ce abuzuri a făcut, concluzionează scurt ”ăsta nu e momentul!”. Am avut o revelație: E nedrept să avem așteptări să reziste în fața presiunii sistemului niște judecători când o clasă politică cu milioane de voturi în spate, bărbați politici, acceptă orice compromis și se face preș să se salveze.Doamnul Toader și dacă ar fi vrut nu avea suportul politic necesar”.

Un avertisment a primit și Liviu Dragnea: „Dragnea s-a mai păcălit și altă dată. A mai avut un moment în care a trecut de partea sistemului și spunea ce bine e cu SRI și cu instituțiile de forță și a a luat un an, ce-i drept cu suspendare, deși i s-a promis că nu ia nimic. A câștigat apoi alegerile într-o campanie în care nu s-a văzut deloc. Am fost eu mai activă, deși eram doar un candidat independent. Ce i s-a întâmplat lui Dragnea ieri e semnalul că i s-a promis iar că va fi scăpat. Dosarul a plecat la CCR, deși juriști remarcabili spun că procedura nu mai e legală. E o tergiversare, o promisiune că dacă susține statul de drept și stă în banca lui, se prelungeste dosarul până la calendele grecești.”

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele