Elena Matei, primele declarații după ce a ajuns în țară de la Survivor România. Declarații dure despre Emil Rengle: „Îmi venea să-i dau câte un pumn în gură”

1

Elena Matei este Războinica de la Survivor România care a fost eliminată săptămâna trecută prin votul publicului.

Eliminarea surpriză la Survivor România! Elena Matei a fost eliminată din echipa Războinicilor

Primele declarații ale Elenei Matei de la Războinici după ce a ajuns acasă. Ce a spus despre colegii săi, dar și despre Emil Rengle?!

Elena Matei a trăit experiența vieții în Republica Dominicană și spune că nu este deloc dezamăgită de cele trăite acolo. Concurenta a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi, însă nu se poate spune același lucru și despre Faimoși, mai exact despre Emil Rengle.

„Nu sunt supărată (n.red. că a ieşit din competiţie) pentru că noi am vorbit despre asta înainte”, a declarat Elena Matei.

Într-un material prezentat în emisiunea „La Măruță”, Elena Matei a aflat de primele reacții ale concurenților din ambele tabere. Războinicii au regretat plecarea sa, în vreme ce Emil Rengle și-a spus o părere pe care Elena nu a agreat-o.

Emil Rengle: Elena părea că vorbeşte mult şi face puţin, pe când Oana vorbeşte puţin şi face mult deocamdată.

Alexandra Duli: Plecarea Elenei cred că a fost una dintre cele mai grele plecări de aici. Cred că nimeni nu o să mă mai afecteze atât de mult precum m-a afectat plecarea ei. Și acum mă emoționează când vorbesc despre ea.

Blaze: Am fost șocat, nu m-am așteptat la asta deloc pentru că ea are o energie pe care ne-o dă nouă, războinicilor.

Elena Matei, despre Rengle: Îmi venea să-i dau câte un pumn în gură la meciuri cum făcea. Nu puteam să-l suport. Energia lui. El încerca să-și susțină echipa, dar energia lui era un foarte negativă. El e singurul pe care nu-l suport de acolo pentru că e fals. Eu l-am urmărit pe social media de foarte mult timp și apoi când l-am văzut în realitate, i-am și zis: vezi că eu te-am votat la Românii au Talent. Și el, cu o atitudine de superior: Ce-mi zici tu mie. Adică nu înțeleg de unde și până unde. El a zis că știe unde e și ce trebuie să facă și că publicul de acasă știe cel mai bine, dar el nu-și dă seama că și-a luat mai mult hate decât mi-am luat eu.

Mi-am luat hate pentru că am reacționat cum am reacționat în cazul lui Relu cu mâncarea și am greșit noi ca echipă că nu i-am trimis mâncare.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele