Elena Udrea, penală sau nu, face audiență la Denis Rifai

0
elena udrea
- Reclama -

Disperarea generată de lipsa audiențelor în creștere, duc publicațiile, televiziunile sau oamenii publici la gesturi cu, uneori, disperate. Asta spun internauții cu prezență pe Facebook despre Denis Rifai care a invitat-o pe penala Elena Udrea la tv.

 

Prezentă în emisiune, Udrea a a oferit o explicație pentru gestul cu degetul la nas pe care l-a făcut în 2015, când i se decidea soarta în Parlament.

„Aşa cum am spus şi la acea vreme, gestul l-am făcut unei persoane dragi mie. Partenerul meu de la acea vreme era acasă şi mă urmărea şi mi-a scris pe telefon „te văd la televizor”.

”Era un gest pe care-l stabilisem cu mult înainte şi era copiat de la Celine Dion şi soţul ei. Ei conveniseră ca atunci când erau în public şi departe unul de celălalt îşi făceau acest gest şi am ţinut să procedăm la fel. Şi atunci m-am întors să-i fac gestul acesta să ştie că sunt bine, împotriva a tot ceea ce sevedea şi se spunea la televizor. Era ceva atât de simplu, când mă uit la ce conotaţii, cum au analizat specialiştii ”de ce a făcut Udrea semnul?” cum se întreabă şi astăzi, dar oare e adevărat că a vrut să spună nu ştiu ce. Era atât de simplu, cum nimeni nu-şi putea imagina, un semn făcut cuiva drag care se uita la televizor şi voia să ştie că sunt bine”, a povestit Elena Udrea.

- Reclama -

Ce spune despre iubirile din Palatul Cotroceni cu Președintele Băsescu

Udrea reușește să mai câștige timp în procesul ”Gala Bute”

Întrebată dacă a fost „iubita lui Traian Băsescu”, Udrea a explicat că „nu. Sunt fericită că am putut să fiu discipolul lui Traian Băsescu, însă asta a fost tot”.

Deși este clar ce spune Adriana Săftoiu despre jocurile amoroase ale fostei soții a lui Dorin Cocoș, Elena Udrea, și Președintele Traian Băsescu la acea dată, Udrea neagă în mod politicianist situația.

Aceasta a adăugat apoi că „Eu sunt o persoană foarte glumeaţă. Nimeni nu îşi dă seama cât umor am şi, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine şi se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu şi a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă”, a adăugat Udrea.

Fostul ministru l-a caracterizat apoi pe Băsescu ca fiind „un bărbat foarte puternic. Un lider, categoric. Şi în viaţa privată, şi în politică, oriunde s-ar afla. Este genul de bărbat despre care ştii că este puternic, cum îl vezi”.

Elena Udrea a fost întrebată dacă este adevărat că ar fi stat cu „fundul pe biroul preşedintelui”, aşa cum a afirma Adriana Săftoiu în 2015, explicând că avea „prea mare respect” pentru biroul lui Băsescu.

„Nu mi-aş fi permis să stau cu fundul pe biroul preşedintelui pentru că îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca preşedinte. Aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă aşez cu fundul pe el. Şi am prea mare respect pentru familia preşedintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul preşedintelui”, a conchis Elena Udrea

Cumpără un purificator anti-covid pe casoteca.ro/magazin

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele