Elenea Udrea amenință lichelele… care îi „lingeau clanța”

0

Elena Udrea a început în forță noul an, cu un atac virulent la adresa celor care acum o pun la zid și care, conform propriilor declarații, în trecut „lingeau clanțe” ca să fie sprijiniți. În discuție sunt prinși politicieni, jurnaliști și alți „colaboratori” ai doamnei Udrea.

„Sper că aţi început anul cu bine şi că aşa vă va fi tot 2018.Evident, aş fi vrut să rămân în atmosfera de linişte şi pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abţinut până acum şi am stat indiferentă la mizeriile unora, o să le transmit acestora un mesaj. Mai lichelelor, aţi uitat când lingeaţi clanţa să vă sprijin să luaţi funcţii în partid, că de proşti şi corupţi ce eraţi v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă susţin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanţeze Cocos, pe unii în politică, pe alţii în presă… Voi, nişte nulităţi ipocrite vorbiţi de mine astăzi??? Eu am dosare penale şi sunt “coruptă” pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalişti “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzaţiile care mi se aduc, banii aceştia sunt “banii furaţi de Udrea”!!!
Vreţi să vă dau numele fiecăruia dintre voi, câţi bani aţi luat fiecare de la partid, cum aţi fost numiţi pe funcţii, ce aţi făcut acolo??? Dacă eu nu vă torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu şi eu una ca voi. Dar dacă vă faceţi calculul că o să fiţi lăsaţi în pace dacă vă mutaţi limba în fundul Sistemului acum şi, pentru că aţi sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteţi prosti până la capăt. Lichelele tot plătesc odată şi odată!”

Citește și „Elena Udrea şi Dan Andronic au fost trimişi în judecată pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi mărturie mincinoasă”

Declarațiile par desprinse din ciclul „sunt o doamnă, ce….” și par să anunțe o viitoare mișcare de …mutare spre țări mai calde!

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele