Elevii chinezi își pot lua o săptămână de vacanţă ca să-şi caute iubite

4
- Reclama -

Mai multe colegii din China anunță că le vor oferi elevilor o săptămână liberă în cursul lunii viitoare, pentru a „se îndrăgosti”.

 

Acestora li s-a cerut, însă, să-şi scrie jurnale de călătorie, să filmeze videoclipuri cu excursiile lor şi să prezinte rapoarte despre relaţia de iubire întemeiată.

Cele 9 colegii profesionale, conduse de Fan Mei Education Group, au anunţat la 23 martie că şi-au însărcinat elevii să se distreze şi să-şi găsească iubite: „Şcoala implementează sistemul de vacanţă de primăvară în speranţa că elevii pot învăţa să iubească natura, să iubească viaţa şi să se bucure de dragoste”, a declarat, într-un comunicat oficial decanul adjunct al Colegiului Profesional de Aviaţie din Mianyang, Liang Guohui. „Ieşiţi din campus, intraţi în contact cu natura şi simţiţi cu inima frumuseţea primăverii”, a mai transmis conducerea şcolii.

Toate colegiile participante sunt şcoli profesionale pentru locuri de muncă din industria aviaţiei, cum ar fi piloţi, însoţitori de zbor, controlori de trafic aerian şi personal de securitate în aeroporturi. Acestea oferă elevilor şi profesorilor o săptămână liberă încă din primăvara anului 2019, țnsă tema din acest an, „bucuraţi-vă de flori, îndrăgostiţi-vă”, pune un accent deosebit pe romantism și iubire.

- Reclama -

Potrivit Insider, acest anunţ vine pe fondul unui impuls din China de a susţine scăderea rapidă a ratei natalităţii şi a căsătoriilor.

Citiți și: China: strugurii au început să fie cultivați în urmă cu 11 mii de ani

- Reclamă -

4 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele