Elicopterul unui român, oprit de poliție în Germania

1
elicopter-roman-politie-germania
- Reclama -

Poliția din Germania a oprit un Sprinter care ”căra” un elicopter de mici dimensiuni pe o șosea din nordul țării. Dincolo de încărcătura neobișnuită, remorca nu avea plăcuța de înmatriculare românească, nici asigurare, și nici aprobare oficială, așa că românul a rămas fără elicopter.

 

O patrulă de poliție care circula pe B83 între Hessisch Oldendorf și Fischbeck a descoperit un ansmablu format dintr-un sprinter și o remorcă încărcată cu un elicopter. Ansamblul de vehicule a era parcat pe banda dreaptă a drumului principal cu două benzi, cu luminile de avarie aprinse.

Din cauza unei defecțiuni tehnice, șoferul a fost nevoit să părăsească autostrada federală.

Pe lângă starea tehnică proastă a ansamblului de vehicule, polițiștii au mai constatat că nu a fost eliberată plăcuța de înmatriculare românească pentru remorca atașată mașinii înmatriculate în România.

- Reclama -

Vezi și Celebrele elicoptere S-70 Black Hawk ajung în dotarea IGSU

Acest lucru a dat naștere la suspiciunea că remorca nu avea nici asigurare, nici aprobare oficială. Întrucât vehiculul a fost condus alternativ de doi șoferi de 29 de ani și de 38 de ani, împotriva celor două au fost deschise proceduri penale. Din cauza lipsei documentelor vehiculului pentru remorcă, nu a fost încă posibil să se clarifice dacă remorca a fost supraîncărcată.

A trebuit chemate două companii de remorcare pentru a ridica de pe șosea remorca și elicopterul, care au fost confiscate și Sprinterul și-a continuat călătoria fără ele.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele