Elon Musk e în vacanță în Mykonos. Omul de afaceri se relaxează pe un iaht de lux alături de o femeie misterioasă

0

Elon Musk e în vacanță în Mykonos. Omul de afaceri, în vârstă de 51 de ani, se bucură de o călătorie cu super-agentul de la Hollywood Ari Emanuel și soția sa, creatoare de modă, Sarah Staudinger.

El a dezvăluit recent că are 10 copii de trei femei diferite. Acesta a mai declarat că este implicat într-un proces cu Twitter după ce a renunțat la o preluare de 44 de miliarde de dolari a platformei de socializare.

Dar Elon Musk nu lasă nimic din toate acestea să-l împiedice să se bucure de o vacanță de lux în Grecia cu prietenii. Fondatorul SpaceX și Tesla, în vârstă de 51 de ani, a fost văzut luni stând la soare. El a savurat mai multe băuturi pe un iaht în largul coastei insulei Mykonos.

Elon Musk e în vacanță în Mykonos

Elon Musk, într-o ținută relaxată de vacanță

Lui i s-au alăturat designerul de modă Sarah Staudinger, 33 de ani, fondatorul brandului de modă Staud, și noul ei soț, agent Entourage de la HBO – Ari Emanuel, de 61 de ani. Arătând de parcă nu-i pasă de nimic în lume, Musk s-a relaxat de minune, scrie DailyMail.

În grupul de prieteni nu a fost prezentă și actrița australiană Natasha Bassett, în vârstă de 27 de ani. Ea e cea mai recentă femeie despre care s-a spus că avut o legătură romantică cu miliardarul.

Cei doi au fost văzuți luând masa împreună în St. Tropez, în sudul Franței, în luna mai. De asemenea s-au numărat printre invitații la nunta lui Ari și Sarah oficiată de Larry David.

„Elon și Natasha sunt într-o relație de câțiva ani”, a declarat un insider pentru Daily Telegraph Confidential din Australia.

Musk se distrează alături de prieteni

Elon Musk a devenit tată recent

„Cred că relația lor este destul de tumultoasă, mai ales că el are același tip de relație cu Grimes”. Între timp, Musk a devenit din nou tată alături de starul pop canadian Grimes, pe numele real Claire Boucher. Fiica lor Exa Dark Sideræl s-a născut printr-o mamă surogat în decembrie. Cei doi mai au un fiu X Æ A-Xii (pronunțat „X-Ash-A-12”) care acum are doi ani. Copiii sunt cunoscuți ca X și Y pe scurt.

Recent a ieșit la iveală că Musk a devenit tată de gemeni în noiembrie anul trecut. El a fost implicat într-o relație cu un director executiv de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Mogulul Tesla mai are cinci copii cu prima sa soție, autoarea canadiană Justine Musk.

Un al șaselea copil, primul lor, a murit de sindromul morții subite a sugarului la vârsta de zece săptămâni în 2002. Aceste eveniment i-a determinat să folosească fertilizarea in vitro. Apoi Justine a născut gemeni pe Vivian și Griffin, în 2004, urmați de tripleți, Kai, Saxon și Damian, în 2006.

Ce se întâmplă între Twitter și Elon Musk

Elon Musk îmbrăcat la costum în timp ce ține o conferință de presă

După o ofertă mult lăudată pentru Twitter, care a fost acceptată de consiliul de administrație al platformei, Musk s-a retras acum din înțelegere. El și-a exprimat îngrijorarea că Twitter a fost înșelător cu privire la numărul de conturi false.

El nu a prezentat nicio dovadă care să susțină afirmațiile sale. Inițial, Musk a fost de acord cu o taxă de încheiere de 1 miliard de dolari ca parte a acordului de cumpărare. Se pare că CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, și compania sa se îndreaptă către o luptă legală pentru a forța vânzarea.

Fondatorul companiei de mașini electrice Tesla a trimis o scrisoare pe Twitter spunând că se retrage din afacerea controversată pe care a încheiat-o în aprilie pentru a cumpăra platforma.

La începutul acestei luni, el a postat pe Twitter: „Fac tot posibilul pentru a ajuta criza subpopulației. Scăderea ratei natalității este de departe cel mai mare pericol cu care se confruntă civilizația”.

El a adăugat: „Sper că aveți familii mari și felicitări celor care au deja!”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele