Elton John va susţine ultimul său concert în Marea Britanie

0
- Reclama -

Elton John a anunţat că ultimul său concert din Marea Britanie va avea loc la festivalul de la Glastonbury de anul viitor.

 

În prima parte a evenimentului, John va cânta pe scena Pyramid, duminică, 25 iunie, încheind show-urile de pe scena principală. Aceasta este a doua sa apariţie la festivalul din Marea Britanie.

Anunţul vine la scurt timp după ce Elton John a susţinut ultimul concert din SUA pe Stadionul Dodger din Los Angeles, luna trecută, la care s-au alăturat Dua Lipa, Kiki Dee şi Brandi Carlile şi a fost transmis în direct pe Disney+.

„Nu aş putea fi mai încântat să fiu cap de afiş pe scena Pyramid. Pe măsură ce turneul meu Farewell Yellow Brick Road se încheie, nu există o modalitate mai potrivită de a-mi lua rămas bun de la fanii mei britanici”, a spus John într-un comunicat. „Au fost mai mult decât uimitori şi m-au sprijinit în toate etapele carierei mele… abia aştept să îmbrăţişez spiritul celui mai mare festival din lume”.

- Reclama -

România, una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini rulate din Europa

Co-organizatorul Glastonbury, Emily Eavis, a adăugat: „Vom închide festivalul şi vom marca acest moment uriaş din istoriile noastre. Suntem foarte fericiţi să-l aducem în sfârşit pe Rocket Man la Worthy Farm”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele