eMag a ajuns la o deținere de 84,6% din Sameday Courier

0

 

eMag şi-a majorat participaţia la compania de curierat Sameday Courier de la 80% la aproape 84,6% după o investiție în valoare de peste 14 miloane de lei.

eMag a preluat inițial, în 2017, un pachet de 80% din compania de curierat Sameday Courier prin achiziţia acţiunilor deţinute de Octavian Bădescu.

Sameday Courier își va continua evoluția ca brand independent și va continua dezvoltarea  de servicii premium de curierat cum sunt: livrarea în 2 ore în mai multe orașe din țară, livrarea și preluarea produselor în intervale orare, livrarea și instalarea produselor voluminoase, livrarea seara și în week-end.

Pierderi de 14,2 mil. lei în 2017

„Piața de curierat a trecut în era consolidării și creșterii rapide, în care nevoile clienților s-au diversificat și specializat foarte mult. Noi am câștigat multă vizibilitate și am crescut rapid în ultimii ani, aducând pe piață servicii noi de livrare. Mai departe, aveam nevoie de un partener care ne putea ajuta să gestionăm această dezvoltare rapidă. Pentru noi, tranzacția reprezintă o recunoaștere a echipei, a calității serviciilor și a potențialului de dezvoltare pe care Sameday îl are pe piață. Pe lângă noile opțiuni de livrare pentru online, vom continua dezvoltarea serviciilor și pentru celelalte industrii precum, bancar, medical, media&advertising, poștal,” declară Lucian Baltaru, CEO și acționar Sameday Courier.

Anul trecut, afacerile Sameday au avansat la 40,9 milioane lei, iar numărul de angajați a crescut de la 58 la 239 persoane, dar compania a raportat o pierdere de 14,2 milioane lei.

Sursa: eMag a ajuns la o deținere de 84,6% din Sameday Courier

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele