Emisiunea Profesioniștii cu Eugenia Vodă a revenit la TVR

0
- Reclama -

Emisiunea de interviuri Profesioniștii a revenit, sâmbăta trecută, de la 23:00, la TVR și online pe TVR+ cu un nou sezon. După aproximativ doi ani în care televiziunea publică a dat doar redifuzări, Eugenia Vodă a revenit cu o primă nouă ediție. Invitata serii a fost Loredana Grozea.

Loredana Grozea la Profesioniștii: „Cred că cel mai departe aș putea să merg prin a-mi deschide sufletul”

Întrebată de realizatoarea TVR cât de departe ar putea merge într-un interviu pentru a șoca, Loredana a replicat „Cred că cel mai departe aș putea să merg prin a-mi deschide sufletul”. Și a fost un interviu în care unul dintre cele mai valoroși muzicieni și performei actuali ai noștri și-a deschis puțin câte puțin sufletul și a lăsat telespectatorii să asculte câteva povești de viață. Loredana a lăsat puțin ușa deschisă și vieții sale personale și încercărilor prin care a trecut și a încântat pe cei din fața televizorului cu câteva demonstrații de genuri muzicale.

„Loredana are clasă, e de o naturaleţe cuceritoare, o figură cu totul specială”, spune realizatoarea Eugenia Vodă.

La rândul ei, Loredana declară despre acest interviu: „O întâlnire memorabilă, extrem de intensă şi de efervescentă! Eugenia Vodă are abilitatea extraordinară de a trece dincolo de straturile superficiale ale unui interviu banal, transformându-l într-o experienţă unică”.

- Reclama -

Unul dintre cele mai prestigioase programe ale TVR, distins cu numeroase premii, Profesioniştii se difuzează la TVR 1 din anul 2000. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniştii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

Puteți revedea gratuit înregistrarea emisiunii pe https://goo.gl/QVKqOM

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele