VIDEO emoționant: Emma Răducanu trece în optimi la Transylvania Open și vorbește în română pentru public

0
ema raducanu

Emma Răducanu (23 WTA) s-a calificat în optimile de la Transylvania Open, după ce a învins-o pe slovena Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1. Emma Răducanu a insistat să vorbească în limba română la Cluj: „Sunt ca acasă aici, îmi place foarte mult”.

 

@informateca.ro

#emaraducanu #informateca #fyp #fy #taxi #tennis #transilvaniaopen #romaniainformata #staiinformat

♬ original sound – Informateca.ro

 

În optimile de la Transylvania Open, Emma Răducanu se va duela cu o jucătoare din România, Ana Bogdan (106 WTA).

Jucătoarea cu origini românești, care reprezintă Marea Britanie, a avut nevoie de două ore și jumătate pentru a obține prima sa victorie din carieră într-un turneu WTA.

La finalul meciului, jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru a fost cea care a intervievat-o pe câștigătoarea meciului. Deși prima întrebarea i-a fost adresată în limba engleză, Emma Răducanu a ținut să vorbească în română.

„Vreau să încercăm puțin în română și, dacă nu mai pot, schimb în engleză. Azi a fost un meci foarte dificil. Ea a fost foarte tare, eu cred că n-am jucat așa bine, dar am câștigat și am așa multă bucurie acum! Vreau să mulțumesc foarte mult, este un turneu foarte bine organizat. Mie îmi place foarte mult România, cred că sunt acasă aici”, a spus Răducanu.

Vezi și Biserica Ortodoxă Română se declară în favoarea vaccinării

Întrebată ulterior care este mâncarea ei preferată din România, Emma a răspuns tot în limba noastră: „Ciorbă de perișoare, dar n-am mâncat de perișoare acum, ci de legume. Mai aștept un pic și voi mânca un pic de sarmale. Și mămăliga e bună. Și papanași!”

Emma a vorbit și despre ce înseamnă pentru ea faptul că se află alături de tatăl ei la Cluj:

„Am înțeles tot ce ai spus, dar nu-mi găsesc cuvintele. Înseamnă foarte mult să joc în țara tatălui meu”, a spus sportiva în limba engleză, apoi a continuat în română: „Am amintiri foarte frumoase din țară și mă bucur foarte mult că am ocazia să ajung aici. Vă mulțumesc foarte mult pentru susținerea de azi și de săptămâna asta”.

„Mulțumesc și vreau să zic că acum mi-e un pic rușine să vorbesc în română, dar dacă stau aici un pic pot să fiu mai bună”, a spus Emma Răducanu, iar Alexandra Dulgheru i-a răspuns: „Ai cucerit o țară întreagă, stai liniștită!”

VIDEO Interviul de pe teren al Emmei Răducanu, la Cluj-Napoca

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele