Enel Energie și Enel Energie Muntenia, un nou sistem informatic de facturare în luna ianuarie

0

Companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia desfășoară în luna ianuarie un amplu proiect de implementare a unui nou sistem informatic de facturare.

De asemenea, în cadrul acestui proiect se vor adăuga noi funcționalități în aplicația pentru managementul clienților.

În a doua jumătate a lunii ianuarie 2019, pe parcursul etapei de migrare a bazelor de date, anumite servicii vor fi indisponibile temporar.

Prezent pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile.

Companiile Enel au 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți, localizați cu preponderență în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piață locală de distribuție prin intermediul companiilor E-Distribuție.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistență, produse de iluminat etc).

Foto: Pixabay

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele