Estetică tradiţională, producţie avansată: noile trofee pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019

0

La a 90-a aniversare a festivalului eleganţei ce are loc pe malurile Lacului Como, câştigătorii vor primi trofee reproiectate complet, care au fost produse printr-o procedură de imprimare 3D.

Pentru fabricarea noilor trofee au fost folosite proceduri de ultimă oră pentru producţia viitorului. Folosirea acestor procese inovatoare a permis posibilităţi suplimentare pentru procesul creativ de design.

Producţia aditivă a obiectelor metalice, cunoscută ca imprimare 3D, permite crearea de forme şi structuri geometrice care ar putea fi realizate numai cu o cantitate mare de resurse dacă atunci când se utilizează procese de turnare convenţionale.

Noile trofee pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este au fost create la Centrul de Producţie Aditivă al BMW Group din München. BMW Group se află printre pionierii din domeniul producţiei aditive şi face uz de proceduri versatile în procesele de dezvoltare şi pentru producţia componentelor de serie.

Competiţia va avea loc pe domeniul de la Grand Hotel Villa d’Este şi în parcul de la Villa Erba, situate pe malurile Lacului Como din Cernobbio, în perioada 24-26 mai 2019.

Cunoştinţele diferitelor departamente din cadrul BMW Group au fost reunite pentru dezvoltarea şi producţia noilor premii onorifice.

cititi si Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru primăvara 2019

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele