EURO 2020 – Burleanu vrea mai multe meciuri la București

0
- Reclama -

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat  că, dacă vor exista ţări care renunţă la organizarea de meciuri din cadrul Euro-2020, turneu final al CE amânat pentru anul viitor, o parte din aceste partide ar putea fi găzduite de România.

„Intenţionăm să aducem cât mai multe competiţii internaţionale în România şi în acelaşi timp să aducem o valoare adăugată economiei României. În 2021, vom organiza CE under 19, intenţionăm să ne depunem dosarul de candidatură în această vară pentru a organiza Campionatul European under 21 în 2023. Ne-am bucura ca în acest demers să ni se alăture şi Republica Moldova, dacă vor avea capacitatea să-şi construiască în următoarea perioadă de timp un al doilea stadion. Suntem într-un dialog foarte strâns cu UEFA, astfel încât dacă va exista vreo fereastră de oportunitate să putem să aducem chiar mai multe meciuri la Bucureşti (n.r. – de la Euro-2020)”, a declarat Burleanu, la Pro X.

Turneul final al Campionatul European de fotbal, care include meciuri la Bucureşti şi în alte 11 oraşe euroepene, a fost amânat cu un an din cauza coronavirusului, astfel că se va desfăşura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

 

Citește și: 265 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore. Bilanțul cazurilor de COVID-19 ajunge la 5.467

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele