Evaluarea Națională, etapa specială

0

Azi începe etapa specială a examenului de Evaluare Naţională. 

 

Examenul se va organiza în 60 de centre din 37 de judeţe şi în municipiul Bucureşti. În sesiunea specială se vor respecta aceleaşi norme de distanţare şi dezinfectare ca la sesiunea precedentă pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Potrivit MEC, 216 absolvenţi de clasa a VIII-a s-au înscris pentru a susţine probele Evaluării Naţionale în etapa specială.

Examenul începe luni, 29 iunie, cu proba scrisă la Limba şi literatura română (192 de candidaţi înscrişi). Marţi, 30 iunie, se desfăşoară proba la Matematică (206 candidaţi înscrişi), iar miercuri, 1 iulie, va avea loc proba la Limba şi literatura maternă (9 candidaţi înscrişi).”Probele încep la ora 9:00 şi se vor desfăşura în 60 de centre de examen din 37 de judeţe. Potrivit situaţiilor transmise de către inspectoratele şcolare, la nivelul judeţelor Arad, Covasna, Ilfov, Mehedinţi şi Tulcea nu au fost situaţii care să determine organizarea acestei etape speciale”, a transmis MEC. În centrele de examen vor fi respectate aceleaşi reguli de distanţare, dezinfecţie şi triaj ca la  sesiunea anterioară.

Citește și: Coduri (galben şi portocaliu) în mare parte din ţară

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele