Evenimente memorabile la noul local din Ploiești – CENTRUM

0

Noul local CENTRUM Ballroom & Conference este locul ideal pentru a realiza un eveniment memorabil, fie că este vorba de o întâlnire corporate sau o petrecere privată. Acesta este amplasat în centrul orașului Ploiești, pe Bulevardul Republicii nr. 65, la etajul întâi al Casei de Cultură a Sindicatelor.

CENTRUM Ballroom & Conference

CENTRUM dispune de o suprafață cu deschidere amplă, ce oferă libertate totală în desfășurarea evenimentelor, având o capacitate de până la 200 de persoane pentru nunți, botezuri, majorate sau banchet de final de an.

Meniul este ales cu atenție, iar decorul, inclusiv scena și ringul de dans, pot fi configurate în funcție de necesitățile tale și a invitaților. Echipa CENTRUM se ocupă și de mărturii în cazul nunților, de lumini arhitecturale și DJ/formație. Evenimentul este planificat cu grijă de la A la Z de către echipa CENTRUM, împreună cu tine, pentru a garanta că acesta va fi memorabil.

Catedrala Sf. Ioan Botezătorul

Localul dispune de o bucătărie ultra modernă cu bucătar și ospătari mereu la dispoziția invitaților. În plus, fumatul nu reprezintă un impediment. Invitații pot ieși pe esplanada Casei Sindicatelor, de unde se poate vedea atât Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, cea mai impunătoare biserică din Ploiești, situată chiar în centrul orașului pe care îl domină prin turnul său central cu o înălțime de 60 m, cât și Palatul Culturii, edificiu construit în secolul al XIX-lea. Ambele atracții sunt locuri preferate de miri pentru poze, dar și de tinerii de la petrecerile de majorat.

Formație muzicală/DJ

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele