Există indicii că Putin este izolat şi a arestat consilieri, anunță Joe Biden

0

Preşedintele american a afirmat, joi seară, că există informaţii, deși nu foarte solide, că omologul său rus, Vladimir Putin, ar fi „izolat” şi că ar fi dispus arestarea unor consilieri, în contextul tensiunilor cu Occidentul şi al crizei interne din cauza invaziei Ucrainei.

Sunt multe speculaţii. Vladimir Putin pare a fi, nu am o certitudine, dar pare a fi izolat şi există indicii că a demis sau a plasat în arest la domiciliu unii consilieri„, a declarat Joseph Biden într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări referitoare la faptul că preşedintele Rusiei nu ar fi informat corect de către subalterni săi.

Dar nu vreau să insist prea mult pe aceste lucruri în acest moment, nu avem dovezi foarte solide„, a subliniat preşedintele SUA.

Un purtător de cuvânt al Preşedinţiei SUA, Kate Bedingfield, a afirmat miercuri că există indicii că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi fost indus în eroare de comandanţii militari în legătură cu performanţele armatei ruse în Ucraina şi că unii consilieri nu i-au raportat exact efectele masive ale sancţiunilor impuse de Occident împotriva Rusiei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele