Facturile uitate de Firea, plătite de Nicușor Dan

0
nicusor-dan-gabriela-firea
- Reclama -

Nicușor Dan spune că săptămâna trecută Primăria Capitalei a achitat două facturi din martie 2019. Primarul General crede se arată uimit de haosul lăsat de Firea în urmă. ”Încă plătim datorii de acum 2 ani, spune Nicușor Dan.

 

Nicuşor Dan a transmis că vrea să reclădească încrederea între autorităţile locale, mediul de afaceri, ONG-uri şi cetăţeni, menţionând că actuala administraţie plăteşte şi facturi ”uitate”.

Administrația Firea a uita de facturi 2 ani

„Continuăm să plătim datorii lăsate bucureştenilor de fosta administraţie Firea. Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani. Vreau să îi asigur pe toţi cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii şi lucrări deja executate, că relaţia noastră cu ei este una corectă. Şi aşa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea oraşului”, a scris primarul general, pe Facebook.

El a menţionat că principalul obiectiv al primelor sale luni de mandat a fost să reclădească încrederea.

- Reclama -

„Pentru ca Bucureştiul să devină oraşul pe care ni-l dorim, trebuie să existe colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociaţiile profesionale, ONG-uri şi, mai ales, cetăţeni. Pentru colaborare este nevoie de ÎNCREDERE. Principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădesc încrederea”, precizează Nicuşor Dan. (Sursa: Agerpres)

Vezi cum arată un purificator de aer anti corronavirus / COVID-19

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele