FC Viitorul, noua campioană națională la fotbal!

0

FC Viitorul este noua campioană națională la fotbal. În Ultima etapă, echipa lui Gheorghe Hagi a învins pe CFR Cluj, scor 1-0, în timp ce FCSB a trecut de CSU Craiova cu 3-0, iar Dinamo a terminat la egalitate cu Astra Giurgiu.

FC Viitorul a câștigat titlul grație meciurilor directe cu FCSB din play-off.

Înaintea ultimei etape, conducere FCSB a lansat o ipoteză menită să facă, din nou, de râs fotbalul autohton, anunțând  pe contul oficial de Facebook faptul că titlul îi va reveni în situația unei egalități la puncte deoarece Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obținute în meciurile directe cu FC Viitorul se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 și nu doar meciurile din play-off. La scurt timp după aceasta, Liga Profesionistă de Fotbal a publicat un comunicat în care a precizat  faptul că echipa FC Viitorul câștigă titlul în cazul în care încheie play-off-ul Ligii I la egalitate de puncte cu FCSB.

Speța va fi judecată de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv, acolo unde FCSB va face plângere, dar până atunci FC Viitorul este campioană.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele