Femeie găsită moartă, sub zăpadă, în Parcul „Al. I. Cuza” din Capitală

0
- Reclama -

O femeie cu vârsta în jur de 50 de ani a fost găsită moartă, luni, sub zăpadă, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” din Capitală. Victima era dată dispărută din 11 ianuarie, a declarat, pentru News.ro, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, Alis Grasu.

Potrivit sursei citate, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a fost solicitat, luni, pentru o femeie de aproximativ 50 de ani găsită sub zăpadă, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală.

„Un echipaj al SABIF a fost solicitat în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală, pentru o femeie găsită în  zăpadă. Femeia, în jur de 50 de ani, era îngheţată. Era îmbrăcată cu o blană şi avea deasupra un cearşaf cu monogramă. De asemenea, avea la ea o geantă cu un  bilet pe care erau scrise numele şi adresa. În buzunar avea şi bani, 55 de lei”, a explicat managerul SABIF.

Echipajul a fost solicitat numai pentru a constata decesul, la faţa locului fiind şi reprezentanţi ai poliţiei. Cadavrul a fost trasportat la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Femeia era dată dispărută din 11 ianuarie.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele