Fetiță din Iași, omorâtă de ziua ei de o tânără care circula fără permis de conducere

0
- Reclama -

O fetiță de patru ani din Iași a fost omorâtă chiar de ziua copilului de o tânără de 28 de ani care circula fără permis de conducere. Fetița a fost lovită mortal de tânără și a decedat pe loc, scrie Observator.

Tragedia s-a produs miercuri seara în satul Sticlăria, din judeţul Iaşi

Fetiță de patru ani, ucisă la doar câțiva pași de casă. Motivul pentru care tânăra circula cu viteză

Fetița mai avea doar câţiva metri până să ajungă acasă. Copila se afla pe drum alăturid e alți copii când a fost ucisă de șoferiță.

„Fetiţa a ieşit din spatele taxiului şi şoferiţa venea de la vale. Şi a zis femeia, după câte am înţeles noi, că a claxonat de 3 ori era la deal şoferiţa şi zicea că i-a ieşit drept în faţă. Şi a buşit-o”, a declarat un martor pentru DAC TV.

- Reclama -

La fața locului a ajuns un echipaj medical, dar care a încercat în zadar să o resusciteze. Totul a fost prea târziu pentru fetița care abia îşi aniversase ziua de naştere.

„Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că femeia, în vârstă de 28 de ani, nu deţine permis de conducere”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași

A fost deschis și un dosar penal pentru omor. Tânăra de 28 de ani le-ar fi declarat anchetatorilor că se grăbea să ajungă la o rudă care s-ar fi sinucis.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele