FIFA a deschis o procedură disciplinară contra Uruguayului, după scandalul de la CM (VIDEO)

0
- Reclama -

Forul fotbalistic internațional anunță deschiderea unei proceduri disciplinară împotriva fotbaliștilor Edinson Cavani, Jose Maria Gimenez, Diego Godin și Fernando Muslera, care s-au confruntat agresiv cu arbitrul după înfrângerea cu Ghana la Cupa Mondială.

Amintim, Uruguay a învins Ghana cu 2-0 în ultimul meci din Grupa H, dar l-au acuzat pe arbitrul Daniel Siebert că nu le-a acordat lovituri de pedeapsă în situații în care sudamericanii au considerat că au fost îndreptățiți. Încă un gol marcat ar fi trimis Uruguayul în locul Coreei de Sud, în optimi.

Imediat după ultimul fluier, banca sud-americanilor a izbucnit contra arbitrului care a decis să nu acorde penalty-uri pentru intrările lui Darwin Nunez în prima repriză și Cavani în ultimele minute, atacantul Luis Suarez declarând că FIFA a fost „împotriva Uruguayului„.

Totodată, FIFA a deschis în paralel o procedură împotriva Asociației Uruguayene de Fotbal (AUF), pentru posibile încălcări ale regulilor de fair-play.

Au fost deschise proceduri separate împotriva jucătorilor uruguayeni Gimenez, Cavani, Muslera și Godin„, adăugă FIFA într-un comunicat oficial. Forul fotbalisic din Uruguay are la dispoziție 10 zile pentru a răspunde interpelării FIFA, conform declarațiilor făcute pentru ziarul național „Ovacion”, de către vicepreședintelui Gaston Tealdi.

- Reclama -

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele