Fifor e convins că țara poate fi guvernată doar de PSD

0

Mihai Fifor spune că, dacă restructurarea Guvernului nu trece de Parlament, PSD va veni cu altă variantă până convinge Parlamentul că ţara trebuie totuşi să fie guvernată.

„Vom merge săptămâna viitoare în Parlament să cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un «vot de încredere pentru guvern». Este un vot de calibrare şi validare pentru o nouă variantă a Cabinetului. Dacă nu trece, venim cu altă variantă până convingem Parlamentul că ţara trebuie totuşi să fie guvernată!”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.„Dar vă spun că votul va fi favorabil! Dovada e chiar incapacitatea cronică a partidelor din opoziţie de a strânge o majoritate şi de a propune o alternativă coerentă la actuala guvernare”, adaugă secretarul general al PSD.Mihai Fifor menţionează că, dacă majoritatea nu este la partidele din opoziţie, „înseamnă că tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guverării PSD nu este decât ipocrizie şi politicianism de duzină”.

„PSD este singurul partid care nu fuge de răspunderea guvernării şi care are soluţii reale pentru români! Vom continua să ne facem datoria faţă de această ţară, oricâte piedici ne vor pune Iohannis şi cei din opoziţia asta cheală!”, încheie secretarul general al PSD.

Citește și: Dacă stai la casă, de azi poți să primești 20 de mii de lei pentru instalarea panourilor fotovoltaice

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele