Fifor este convins că Iohannis nu poate câștiga o dezbatere cu Dăncilă

0

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că preşedintele Klaus Iohannis se teme de PSD, de aceea îl atacă constant şi refuză să participe la dezbatere cu Viorica Dăncilă.

Acesta consideră că Iohannis ”nu vine la dezbatere pentru că ştie că nu are cum să câştige”.

”După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie faţă de PSD, o stare patologică de frică obsedantă faţă de acest partid. De aceea atacă PSD. Ca să îşi facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de faţă. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o «palma» usturatoare sau să îi pună întrebări. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru ca asa este si mandatul sau. Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torţionarilor comunişti. Nu poate spune de ce nu a renunţat la imunitate aşa cum a promis! Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laş, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică”, a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Fifor.

PSD a transmis, luni, o scrisoare către echipa de campanie a lui Klaus Iohannis în care solicită organizarea a cel puţin două dezbateri între cei doi candidaţi înaintea turului al doilea ale alegerilor prezidenţiale.

Citește și: PSD pregătește mazilirea Anei Birchall

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele