Filme noi care apar în luna august 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi!

0

Ți-am pregătit cinci filme noi care apar în luna august 2022 și pe care nu trebuie să le ratezi. Aceste producții te vor ține cu sufletul la gură până la final. Pregătește floricelele preferate și hai să vezi unul dintre cele mai așteptate filme ale lunii.

Luna aceasta vine cu noi producții pe care nu trebuie să le ratezi. Brad Pitt este așteptat de către fani pe marile ecrane într-unul din cele mai discutate filme ale lunii, Bullet Train. Am selectat pentru tine cinci filme din categorii diferite care să te facă să te îndrăgostești rapid de poveștile uimitoare ale personajelor principale.

Filme noi care apar în luna august 2022

Ultima lună din vară aduce cu ea producții noi pe care nu trebuie să le ratezi. Dintre acestea am selectat cinci dintre cele mai așteptate filme. Actorii se întorc pe marile ecrane în povești remarcabile, care abia așteaptă să fie descoperite. Te invităm să te relaxezi cu unul din filmele care promit să țină fanii cu sufletul la gură. Iată la ce filme te poți uita în ultima lună din vară!

Bullet Train

Regia: David Leitch
Cu
Brad Pitt, Joey King, Karen Fukuhara

Pe lista de filme noi care apar în luna august 2022 am inclus și producția Bullet Train. Brad Pitt joacă în rolul principal și impresionează cu interpretarea sa. La premiera filmului din Berlin, actorul a venit îmbrăcat într-o fustă. Fotografiile cu el au ținut la acel moment primele pagini ale presei internaționale. Filmul este unul de acțiune și comedia și este regizat de David Leitch și produs de Antoine Fuqua.

Acesta are la bază o nuvelă japoneză, Maria Beetle, publicată în egnleză cu numele de Bullet Train. Alături de Pitt pe marile ecrane vor apărea și alte vedete precum Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry și Sandra Bullock.

Premiera în Statele Unite ale Americii va avea loc pe data de 5 august 2022. În cinematografele din România este așteptat începând cu aceeași dată.

Sharp Stick

Regia: Lena Dunham
Cu
: Kristine Froseth, Jon Bernthal, Luka Sabbat

Sharp Stick este un film american de comedie scris, regizat și produs de Lena Dunham. În rolurile principale se regăsesc actori precum Kristine Froseth, Jon Bernthal, Luka Sabbat și Scott Speedman. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Sundance pe data de 22 ianuarie 2022 și a fost primit cu o critică pozitivă.

Conform MovieInsider.com, filmul urmează să aibă premiera internațională pe data de 16 august 2022. Producția urmărește povestea de viață a unei tinere pe nume Sarah Jo, interpretată de Kristine Froseth. Sarah, în vârstă de 26 de ani, trăiește sub influența surorii sale și a iluziilor pe care mama sa i le țese. Totul ia o întorsătură neașteptată atunci când Sarah ia o decizie ce îi va schimba complet cursul vieții.

My Favorite Girlfriend

Regia: Amanda Raymond
Cu
Bonnie Piesse, Tyler Johnson, Ray Abruzzo

Pe lista de filme noi care apar în luna august 2022 se află și producția My Favourite Girlfriend. Filmul de comedie este regizat de Amanda Raymond și îi are ca actori principali pe Bonnie Piesse, Taylor Johnson și Ray Abruzzo. Producția urmărește povestea de viață a unui cuplu și a multiplelor personalități care intervin între ei.

Viața lui Conard, un bărbat meticulos, este dată complet peste cap de noua sa iubită, Molly, care este o femeie spontană și dornică de distracție. O comedie romantică ce te va ține cu sufletul la gură până la final. Premiera internațională este așteptată începând cu data de 9 august 2022.

Rogue Agent

Regia: Declan Lawn
Cu
Gemma Arterton, Sarah Goldberg, James Norton

Rogue Agent este un film de acțiune scris de Michael Bronner, Declan Lawn și Adam Patterson. Filmul se află în regia lui Declan Lawan și Adam Pettersson. Printre actorii principali care pot fi urmăriți pe marile ecrane se numără Gemma Arterton, Sarah Goldberg, James Norton, Shazad Latif și Jimmy Akingbola.

Producția urmărește viața extraordinară a agentului Robert Freegard și a oamenilor pe care a reușit să- păcălească de-a lungul timpului, dar și a femeii care se îndrăgostește nebunește de el și care este dispusă să facă orice pentru a afla cine este cu adevărat. Premiera internațională va avea loc pe data de 12 august 2022.

Vezi și: Filme noi care apar în luna iulie 2022. Producții mult așteptate, pe care nu trebuie să le ratezi

Look Both Ways

Regia: Wanuri Kahiu
Cu
Lili Reinhart, Andrea Savage, Luke Wilson

Ultima producție de pe lista de filme noi din luna august 2022 pe care ți-o propunem este Look Both Ways. Filmul este scris de April Prosser și regizat de Wanuri Kahiu. În rolul principal va fi actrița Lili Reinhart care o va interpreta pe Natalie, o tânără care tocmai a absolvit universitatea. Alături de ea vor mai fi și alți actori precum Andrea Savage ș Luke Wilson.

Producția urmărește povestea Nataliei, o tânără absolventă, care reușește să aibă o privire de ansamblu asupra a două realități paralele. Într-una din ele aceasta rămâne însărcinată și rămâne în orașul natal, iar în ce de-a doua se mută în Los Angeles pentru a-și atinge visul de a fi o artistă. O poveste plină de umor care te va ține cu sufletul la gură până în ultimul moment. Filmul va avea premiera internaționlă pe data de 17 august 2022.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele