Filme peruane la Institutul Cervantes

0
- Reclama -

Trei filme peruane, subtitrate în limba engleză, vor rula în luna iulie, în El Patio, curtea interioară a Institutului Cervantes.

 

Institutul Cervantes din Bucureşti, în parteneriat cu Ambasada Republicii Peru la Bucureşti, le propune bucureştenilor primele evenimente în aer liber.

Accesul la evenimente se va face în limita locurilor disponibile (maximum 40 de locuri), şi se obţine printr-un email transmis către cultbuc@cervantes.es.

 

- Reclama -

Rezervarea devine valabilă numai dacă solicitantul a primit în scris o confirmare a disponibilităţii de locuri şi instrucţiuni privind accesul si măsurile de protecţie.

 

Cele trei pelicule care vor rula timp de trei seri în El Patio, curtea interioară a Institutului Cervantes din Bucureşti, cu începere de la ora 21.30, sunt reprezentative pentru cinematografia peruană contemporană, în acelaşi timp drame psihologice care merg în profunzimea şi în nuanţele trăsăturilor de caracter, dar şi drame sociale, ce analizează impactul pe care politicul şi economicul îl au asupra vieţii personale.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele