Firea: avocatul poporului, avocatul nesimţirii

0

Primarul Capitalei Gabriela Firea a intrat în conflict şi cu Avocatul Poporului, instituţie condusă de reprezentanta ALDE Renate Weber, care criticat decizia municipalităţii privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar.

”Instituţia Avocatul Poporului tinde să devină avocatul nesimţirii! Ne şicanează şi ceartă că îi deranjam pe prost-crescutii care blochează cu maşinile: spitale, şcoli, locuri rezervate persoanelor cu dizabilităţi, instituţii, linii de tramvai, staţii de autobuz, chiar proprietăţi private, sub pretextul că “am coborât să-mi iau tigari”.. şi se mai întorc după vreo două ore!”, afirmă Firea într-o postare pe Facebook.

Ea afirmă, ironic că ”s-a rezolvat cazul Caracal, s-au epuizat toaletele în curte ale şcolilor din mediul rural, în toate spitalele din ţară e ca în America”.”Totul este perfect! Avocatului poporului nu-i mai rămâne decât să se ocupe de cocalari! Iar pe fond: mai citiţi legile dacă nu le ştiţi pe de rost!”, conchide Firea.Avocatul Poporului a cerut vineri prefectului de Bucureşti să atace în contencios hotărârea Consiliului General privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe străzile oraşului – care ar urma să intre în vigoare în 26 august – arătând că ridicarea acestor autoturisme nu poate fi dispusă de către poliţiştii locali, ci numai de poliţiştii rutieri.

Citeşte şi: Discursul nerostit de Ponta la Congresul PSD, făcut public pe Facebook: Primisem invitaţie, acum, evident, nu mai valabilă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele