Firea, care închidea școlile și când bătea vântul, contestă măsurile similare din timpul crizei sanitare

0
- Reclama -

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a precizat că măsura închiderii şcolilor în Capitală este una injustă pentru elevi şi profesori şi adăugat că social-democraţii solicită noului prefect al Bucureştiului Traian Berbeceanu să redeschidă şcolile în oraş. 

 

„Aş vrea să abordez un subiect pe care l-am discutat în cadrul Comitetului Politic Naţional şi anume această situaţie singulară la nivel european şi aberantă, spun eu cu privire la închiderea şcolilor.

În Capitală s-a luat măsura închiderii unităţilor de învăţământ, o măsură injustă pentru profesori si elevi. În Europa, doar România şi Lituania ţin şcolile închise. Nu există nicio justificare şi cerem noului prefect al Capitalei să redeschisă şcolile din Capitală. Ce e de făcut? Să fie testaţi profesorii şi elevii şi doar unde e un focar să iei o astfel de măsură de închidere a şcolii.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

- Reclama -

Am şi eu copii, sunt părinte, vorbesc în fiecare zi cu zeci poate sute de mame, de familii. Toată lumea e îngrijorată. Nu se poate compara învăţământul în clasă cu cel online. Copiii nu mai socializează, nu îşi mai văd profesorii. Sunt de asemenea multe familii în care copiii sunt supravegheaţi de bunici, iar aceştia nu sunt familiarizaţi cu metodolodia online”, a afirmat Gabriela Firea.

Record îngrijorător: 6.481 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele