Firea crede că falimentul RADET ar putea declanșa haosul în termoficare

0
- Reclama -

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a tras, marți, un semnal de alarmă în privința situației în care se află RADET.

Edilul a declarat într-o conferință de presă că miercuri, 26 februarie, ar putea fi declanșat falimentul RADET, iar acest lucru ar putea atrage după sine ”un debut al haosului în sistemul de termoficare din București”.

”Urgența noastră este legată de ziua de mâine, ziua în care poate fi declanșat falimentul RADET, ziua în care poate fi un debut al haosului în sistemul de termoficare din București.

Un haos care nu-mi poate fi nici mie imputat, pentru că nu sunt primar de 20 de ani și nici dumneavoastră nu sunteți vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat, dar vor fi părtași la dezastrul acumulat în aproape 30 de ani cei care nu înțeleg cât de serioasă este această problemă și care nu poate fi subiectul unor polemici nesfârșite politice.” – a spus primarul general.

Citește și Iordache se gândește la înăsprirea legilor după ce Nicolicea a fost certat de un protestatar: Vom analiza ca sa vedem daca sunt prea usoare

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele