Firea dezvăluie unde era când a fost condamnat Dragnea: “Lângă o icoană făcătoare de minuni”

0

Gabriela Firea a dezvăluit, joi, într-un interviu, unde se afla în momentul în care a aflat despre condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare.

Primarul Capitalei a mărturisit că a avut „o senzație de fior fizic” și nu i-a venit să creadă atunci când a aflat, într-o biserică din centrul Bucureștiului, „unde este o icoană făcătoare de minuni”, că Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare.

Aceasta a spus că nu s-a așteptat la așa ceva mai ales că „în folclorul politic se indusese ideea că nu se va întâmpla asta” și că fostul lider al PSD „doar va fi hărțuit cu dosare pentru a nu avea șanse la Cotroceni”.

„Cum am primit eu acea vestea, acea știre? Mă aflam într-o biserică, biserica de lângă universitate, se spune că este biserica studenților, unde este o icoană făcătoare de minuni, (…) aveam telefonul pe meeting trecut și vedeam cum apar tot felul de știri și nu îmi venea a crede … am avut realmente o senzație de fior fizic … nu-mi venea a crede, dar sub nicio formă”, a răspuns primarul Capitalei, potrivit hotnews.ro.

Ea a precizat că niciodată nu se va bucura de răul unui om, indiferent ce i-a făcut acesta: „Și mi-a făcut multe, multe și nu vreau să le mai reiau … nu știu, cade la pat sau își pierde libertatea (…) Doamne ferește”.

Citeşte şi Ceremonie pe Arena Naţională în cinstea Simonei Halep, fără Gabrielea Firea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele