Firea e îngrijorată că bucureștenii se pot… speria de niște declarații ale guvernului

0

Gabriela Firea, a făcut un apel la preşedintele Klaus Iohannis să îi oprească pe premier şi ministrul Energiei ”în a-i mai speria” pe bucureşteni.

Subiectul sperieturii: falimentul RADET.

„Garantez 100% tuturor bucureştenilor că nu se va sista livrarea apei calde şi a căldurii dacă luni Curtea de Apel, cei doi judecători vor da o decizie şi anume care să accepte practic falimentul propus de ELCEN pentru RADET”, a declarat Firea, la Parlament.

Ea a spus că declaraţia ministrului Energiei „este scandaloasă şi dublată de acelaşi tip de declaraţii din partea premierului”. „Aceasta arată, în primul rând, necunoaşterea domeniului şi cinismul cu care îi tratează pe bucureşteni. (…) Eu fac, în primul rând, apel la preşedintele ţării, în calitate de preşedinte CSAT, căruia i-am trimis, în trei ani, ca primar general, mai multe adrese, memorii, în care i-am explicat care este situaţia RADET, cum am preluat o regie în stare de faliment de fapt, doar că nu era declarat, problemele financiare ale regiei, datorii acumulate cu mult înainte de a deveni eu primar general, toate eforturile pe care le-am făcut. (…) Am transmis preşedintelui ţării aceste informaţii pentru că este o problemă de siguranţă naţională. Fac apel la domnia sa să îl oprească pe noul premier, să îl oprească pe noul ministru al Energiei în a-i mai speria pe români, pe românii care trăiesc în Bucureşti, şi în a mai transmite public informaţii false, denaturate. oul premier am înţeles că a declarat în faţa unor colegi de partid că vrea să îl crească în sondaje, în Bucureşti, pe domnul Iohannis. Eu cred că îl scade în sondaje, pentru că bucureştenii ştiu foarte bine cine a condus RADET 15 – 20 de ani şi anume oameni de la PNL. Şi actualul administrator judiciar de la ELCEN este membru PNL. (…) În managementul de la RADET întotdeauna au fost membri sau simpatizanţi PNL. Doreşte să îi facă un bine, dar îi va face un şi mai mare rău”.

Citește și: Imaginea principalilor candidați la prezidențiale în presa britanică

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele