Firma de mindfulness a soției lui Cioloș, care susține introducerea practicii în școli, și-a majorat de 63 de ori profitul

0

Firma de mindfulness a soției europarlamentarului și liderului Alianței USR-PLUS Dacian Cioloș și-a majorat de aproape 63 de ori profitul net anul trecut, scrie Profit.ro.

Equilibre Connexion SRL, unde asociat și administrator unic este Valérie Cioloș-Villemin, instructor de mindfulness, a înregistrat în 2018 un profit net de 81.694 lei, față de doar 1.303 lei în 2017 și de pierderea de peste 14.000 lei din 2016, anul înființării firmei. Cifra de afaceri a companiei, care are activități de “învățămâmânt în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice și alte domenii)” și “alte servicii”, s-a triplat anul trecut, de la 59.519 la 178.651 lei, ceea ce înseamnă o marjă de profit de 45,7% din rulaj.

Astfel, împrumutul de 11.721 lei acordat de Cioloș firmei soției sale și menționat în declarația de avere a proaspătului europarlamentar s-a dovedit a fi rentabil, ajutând Equilibre Connexion SRL să revină la capitaluri pozitive, de 69.150 lei, față de nivelul negativ de -12.543 lei de la finalul anului 2017. Totodată, datoriile firmei au scăzut semnificativ, de la 63.192 lei la 12.185 lei.

Valérie Cioloș-Villemin, care se prezintă drept “trainer calificat de către Massachusetts University din Statele Unite, unde a fost conceput și dezvoltat Programul MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) de către Dr. Prof. Kabat-Zinn împreună cu echipele lui”, își promovează în prezent o serie de 5 cursuri de reducere a stresului prin mindfulness, derulate în perioada iunie-iulie 2019, la prețul de 1.350 lei/persoană.

 

Valérie Cioloș-Villemin s-a remarcat recent în spațiul public printr-o postare pe pagina sa de Facebook în care a susținut introducerea practicii mindfulness în școli. “Stresul și anxietatea la copii sunt o dură și tristă realitate. În Australia un copil din 7 are cel puțin un episod de tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni din social media…
Mai mult de 50% din condițiile necesare pentru sănătate mintală își iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani. A introduce Mindfulness în programa școlară este o modalitate de a răspunde acestei realități și de a dezvolta abilitățile relaționale și de reziliență la viitorii adulți”, a scris soția liderului Alianței USR-PLUS.
Sursa: Profit.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele