Fiul ducilor de Cambridge, Prințul George, a avut o apariție elegantă, la Wimbledon

1

Prințul George a participat la Wimbledon alături de părinții săi. Fiul Ducilor de Cambridge i-a impresionat pe admiratorii Familie Regale cu apariția sa elegantă. Tânărul în vârstă de 8 ani a dat dovadă de maturitate și i-a salutat pe toți cei prezenți înainte de a ajunge în loja regală.

Kate Middleton este o mare admiratoare a sportului. Soțul său îi împărtășește această pasiune și o însoțește deseori la evenimente precum turneul Wimbledon. De data aceasta cei doi au decis să-l invite și pe fiul lor, Prințul George. Acesta a fost debutul strănepotului Reginei Elisabeta la Wimbledon.

Prințul George a participat la Wimbledon

Prințul George și-a făcut apariția în cea de-a 14-a zi a turneului de la Wimbledon. Primul născut al Ducilor de Cambridge a fost ținta fotografilor care au încercat să-l pozeze din toate unghiurile. Acesta a dat dovadă de eleganță și maturitate, ca de fiecare dată.

Prințul George a participat la Wimbledon alături de Prințul William

Tânărul, care urmează să împlinească nouă ani luna aceasta, a purtat un costum la care a asortat o cravată. Acesta a fost la fel de stilat ca tatăl său, Prințul William. De-a lungul timpului Prințul George a mai luat parte la evenimente alături de părinții săi.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele