Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a împlinit 1 an. Ce obiecte a ales de pe tavă Luca Tiago

0

Dani Oțil și Gabriela Priscariu i-au organziat o petrecere cu tematică fiului lor la aniversarea de 1 an. Părinții lui au fost surprinși de alegerile micuțului și s-au distrat pe cinste.

Sărbătoare mare în familia lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu. Fiul lor, Luca Tiago a împlinit un an și l-au sărbătorit așa cum se cuvine, alături de familie și cei dragi. Într-un decor viu colorat și plin de baloane, prezentatorul TV și soția sa i-au organizat micuțului petrecerea de tăiere a moțului și nici celebra tăviță cu obiecte nu a lipsit.

Ce obiecte a ales de pe tavă Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțit și Gabriela Priscariu au sărbătorit alături de cei dragi aniversarea de un an a micuțului lor. Cuplul s-a pregătit intens și au urmat chiar și unele tradiții, spre exemplu, momentul în care micuțul a trebuit să aleagă 3 obiecte de pe tavă pentru a prevesti ce drum va urma în viață fiul lor.

Gabriela Prisăcariu filmat tolul și a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini de la fericitul eveniment. În imaginile de pe contul de Instagram al soției lui Dani Oțil se poate observa se vede ce a ales micuțul Tiago de pe tăviță, la tăierea moțului.

Primul obiect pe care fiul ei și al lui Dani Oțil l-a ales de pe tăviță a fost cheia de la mașină, ceea ce nu este de mirare, având în vedere pasiunea tatălui său pentru bolizi și adrenalină. Cu toate acestea, cel de-al doilea obiect ales de fiul lui l-a surprins pe prezentatorul de al Neatza cu Răzvan și Dani.

Foarte hotărât, Luca Tiago a pus mâna pe microfon, iar Dani Oțil a avut o reacție extrem de amuzantă. „Prezentator cocalar?”, a spus acesta când a văzut alegerea fiului său.

Nu în ultimul rând, micuțul a mai ales de pe tavă și o mașinuță de jucărie, spre „dezamăgirea” tatălui său care îl tot îndemna să aleagă „suta de dolari”. Cu toate acestea, Luca Tiago a rămas ferm pe poziții.

Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru fiul ei la aniversarea de 1 an

Judecând după imaginile postate pe rețelele de socializare, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Priscariu a avut o petrecere de tăiere a moțului pe cinste. Însă, mama lui nu a ratat și ocazia de a-i transmite un mesaj înduiosător pe contul ei de Instagram, pe care acesta îl va putea citi atunci când va mai crește puțin.

Modelul a postat pe contul ei de Instagram și o imagine de la eveniment, alături de o urare care i-a emoționat pe internauți.

„10.09.2021, ora 22.35 a venit pe lume minunea noastră! Aș vrea să pot scrie tot ce simt pentru tine… dar îl las pe taică-tu pentru că se pricepe mai bine la asta! La mulți ani, minune! Te iubim!”, a scris Gabriela Prisăcariu în descrierea imaginii în care apare alături de Dani Oțil și de fiul lor, zâmbind cu gura până la urechi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele