Florin Călinescu după ultima gafă a lui Dăncilă: “Nici in Chaplin, nici in Stan&Bran, nici in nimeni, nu am vazut faza ca aia”

0

Actorul Florin Călinescu susține că nu Viorica Dăncilă este de vină pentru gafele pe care le comite ci ”cretinul ăla de te-a pus în fruntea Guvernului”. El îi cere Vioricăi Dăncilă să-și demită consilierii, pe Anca Alexandrescu și Darius Vâlcov, iar apoi să plece și ea.

”Domnu’ viorica, nu esti tu proasta. Cretin a ala de te-a pus in fruntea guvernului. Nici in Chaplin, nici in Stan&Bran, nici in nimeni, nu am vazut faza ca aia cu scaunele, de o facusi acu’ pân Spania.

Domnu’ viorica, da-i dracu’ afara pā toti consilierii, în frunte cu alexandreasca si vâlcov. Nu vezi cā te compromite?

Si p-orma dā-te si tu.

Sa moara livulica de bubā…

Io am crezut ca te chemase regele espaniol sa ii faci curat pân odāi, un chec, o sarmala, ceva…si dupa, sā-l intrebi: muy e bien?

Nasol e ca la saracia d-acolo nu vezi nici un euro. Cel mult vreo doi iglesiasi.

In alta ordine de idei, gata vacanta, asa ca livulica, ai em bec!”, susține Florin Călinescu.

Premeirul României a făcut o vizătă externă în cursul acestei săptâmăni în Spania, unde s-a întâlnit cu premierul spaniol. Viorica Dăncilă a gafat și de acestă dată, așezându-se pe scaunul unde trebuia să stea premierul spaniol.

Iată videoclipul:

Citește și 31 de personalităţi din Capitală, scrisoare de susţinere pentru Firea, printre semnatari: Arşinel, Elisabeta Lipă, Ilie Năstase

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele