Florin Cîțu: “Dragnea și Vâlcov distrug economia și justiția premeditat, executând un ordin”

1

Senatorul liberal Florin Cîțu lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, pe care îi acuză că „distrug economia, dar și justiție, premeditat, executând un ordin”.

„De ce se imprumuta Romania cel ma scump din UE?

De ce ocolesc investitorii straini Romania?

De ce agentiile pleaca antreprenorii romani in alte tari?

Un raspuns vine de la scaderea brutala a gradului de competitivitate al economiei in doar doi ani. Romania a ajuns, dupa doar un an si jumatate de nationalism-socialismul lui Dragnea/Valcov, sa fie a 68-a cea mai “competitiva” economie din lume. In urma cu doi ani era a 53-a.

Dragnea/Valcov si gasca lor de incompetenti corupti duc Romania in directia gresita. Puteti sa folositi orice indicator si veti vedea ca aceasta este singura concluzie.

Putem sa-i suspectam doar de incompetenta. Dar sunt prea multe masuri care copiaza decizii ale dictatorilor regionali. Din punctul meu de vedere este clar ca Dragnea/Valcov distrug economia, dar si justitia, premeditat. Executand un ordin”, scrie Cîțu pe Facebook.

Citește și Trump, mesaj pentru Iohannis:O nouă infrastructură energetică este esențială pentru susținerea unei integrări economice mai profunde

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. Intâmplător chiar acum Rusia a început “Războiul pentru Adevărata Credinţă” propunând de fapt o nouă mare schismă religioasă, o stratagema prin care Patriarhatul Moscovei , Kiril, să preia frâiele ortodoxismului din mâinile Patriarhatului ortodox de la Constantinopol. Va mai amintiți recenta vizită a patriarhului rus la București, patriarh care nu a fost primit de președintele Johannis ? Dar de cea a patriarhului Daniel la Moskva, unde a fost primit de Putin ? Lucrurile se leagă. Umbra amenințătoare a Kremlinului se întinde asupra României sub umbrela pan-slavismului ortodox, asa cum nu de mult se întindea sub umbrela ciumei roșii, a bolșevismului.
    Ei, exact in aceste zile PSD & BOR purced la o dezbinare a cetățenilor acestei tari prin declanșarea inutilului referendum pentru redefinirea familiei. Iaca-așa !

    Tot întâmplător oare, tot in aceste zile in țara vecină si prietenă ( acest limbaj va fi iarăși folosit, cu succes, cât de curând ), Republica Moldova, se redefinește conceptul de familie? Nasha kamanda igraet harasho !

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele