Florin Cîțu: “Dragnea și Vâlcov Vor să dea un tun de 22 de miliarde de euro”

1

Președintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Florin Cîțu, lansează acuzații foarte grave la adresa lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. Cîțu susține că cei doi pregătesc un tun financiar de aproape 22 de miliarde de euro.

”Dragnea si Valcov vor sa stearga datorii ale companiilor de stat de 100 miliarde lei, 21.44 miliarde euro !!! Asta tun financiar.

Datoriile sunt catre fondul de pensii, in special. DAR, si aici este ticalosia acestei manevre, angajatii acestor companii care nu au contribuit niciun leu la fondul de pensii primesc astazi pensii. Un fel de pensii speciale pentru toti angajatii la stat.

Restul romanilor primesc pensii in functie de cat au contribuit. Iar majoritatea mai sunt si investigati de cateva ori ca nu cumva sa “insele” statul.

Aceste datorii nu se sterg pentru ca acesti angajati care nu au contribuit primesc pensii in continuare. Noi vom continua sa le platim.

Eu cand va zic ca sunt borfasi….Astia, si sunt elegant, nu au nevoie de bani la buget pentru “stat”. Ei au nevoie pentru a acoperi tot felul de ticalosii..”, arată Florin Cîțu, pe pagina personală de Facebook.

Citește și Darius Vâlcov, încă un atac la Realitatea TV:SRI TV, Gata cu escrocii!

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. Si daca se stie de ce nu ii opriti !!! Ca astia sunt hoti deja stim chiar daca si- au sters dosarele penale .Insa cei care stiu si pot sa sesizeze si sa ii opreasca,astia ce Doamne iarta- ma fac???
    ” Oh,stiu ca vor fura si vor sterge asta si asta…pai si va spun si voua ca sa stiti si voi si cam atat.. ”
    Mai terminati cu tampeniile… daca stii sigur, fa ceva!!! Daca numai o aburesti, atunci taci Dumnezeului !!!
    Adica daca afli ca unii vor sa sparga nu stiu ce banca, anunti presa intai sau politia ???

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele