Florin Cîțu: Executivul are soluții pentru a îmbunătății situația economică

0

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, susține, într-un mesaj postat pe Facebook, că Executivul are soluții pentru a îmbunătății situația economică, soluții care vor fi prezentate în perioada următoare. Cîțu atrage atenția că promisiunile făcute de PSD în ultimii ani nu au susținere în economie.

 

În perioada următoare veți vedea o serie de masuri atât pe partea de cheltuieli, s-a terminat cu dezmățul pe banul public, dar și pe partea de venituri.

Suntem o guvernare responsbila dar mai ales o guvernare liberala care înțelege că bunăstarea apare prin eliberarea și mai ales utilizarea eficientă a resurselor din sectorul privat”, a scris Florin Cîțu.

Ministrul Finanțelor a criticat politica economică din ultimii ani și spune că România a fost aproape de situației Greciei.

Citește și Cîţu: cât menţinem pensiile speciale (…), vor apărea şi alte categorii care se vor simţi îndreptăţite

„Degeaba le-am spus că modeul implementat de ei, copiat de la greci și argentienieni, a dus în Grecia la tăierea pensiilor de 11 ori în 6 ani. Ei au continuat cu distrugerea economiei.

Am ajuns la guvernare la timp.

Dacă socialiștii PSD-iști ar fi continuat să guverneze Romania vă garantez că Grecia scria pe noi”, a mai scris ministrul Finanțelor.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele