Focuri de armă în Piața de Crăciun de la Strasbourg: Un mort și cel puțin 9 răniți

0

Alertă de securitate la Strasbourg. Mai multe focuri de armă au fost trase în Piața de Crăciun de la Strasbourg. Cel puțin o persoană a murit alte nouă au fost rănite din informațiile primite până la această oră.

ACTUALIZARE: Printre persoanele rănite s-ar afla și un turist străin. Deocamdată informația nu a fost confirmată. Cel mai recent bilanț indică cel puțin un mort și 6 persoane rănite.

Imaginile surprinse de martori au surprins spaima care i-a cuprins pe cei aflați în târg, persoane căzute la pământ și sau fugind după ajutor. Martorii au postat mesaje online prin care spun că la locul atacului se află persoane rănite întinse pe pământ.

În acel moment, la locul atacului s-ar fi aflat și o patrulă militară care ar fi deschis focul în direcția atacatorului.

atac strasbourg

De asemenea, au fost surprinse imagini cu polițiști înarmați patrulând în centrul Strasbourgului.

Serviciile de urgență din Franța au confirmat atacul, iar oamenii au fost sfătuiți să rămână în case.

“Schimb de focuri în centrul oraşului Strasbourg. Vă invităm să rămâneţi acasă în aşteptarea clarificării situaţiei”, a scris pe Twitter Alain Fontanel, prim-adjunct al primarului oraşului.

Atacatorul nu a fost prins de polițiști, iar autoritățile sunt în alertă maximă.

A fost instituit un perimetru de securitate, circulația în zonă a fost oprită și nimeni nu mai are voie să treacă prin zonă până când suspectul nu va fi prins.

Citește și PSD-iștii Nicolicea, Florin Iordache și Șerban Nicolae solicită majorarea pensiei parlamentarilor proporţional cu cea a salariului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele