Fost membru PMP, Mihail Genoiu îi ia locul Liei Olguța Vasilescu

0
Mihail Genoiu, fost membru în partidul lui Traian Băsescu a trecut la PSD, acesta fiind  în prezent viceprimarul Craiovei.După ce Lia Olguța Vasilescu a lăsat primăria pentru a deveni parlamentar și ministru, Mihail Genoiu i-a ținut locul, iar la alegerile parțiale din data de 11 iunie va fi candidatul PSD la primăria Craiovei având astfel șanse foarte mari să câștige. 

În cursul zilei de astăzi, liderii PSD de la Dolj, în frunte cu Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda (lider al organizației județene) s-au întâlnit cu Liviu Dragnea pentru a obține sprijin politic pentru Mihail Genoiu. 
 

Citiți și Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu nu știe, dar nu mai poate face nimic

”Astăzi ne-am întâlnit cu președintele Liviu Dragnea.
Concluziile discuției au fost ca echipa de parlamentari rămâne neschimbata pentru a continua implementarea programului de guvernare și proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres în regim de autostrada Craiova – Pitești și a spitalului regional, iar Mihail Genoiu rămâne sa duca la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administrației locale craiovene.

Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD.

Mult succes, Mihai! Sunt sigur ca ai capacitatea și voința de a îndeplini asteptarile craiovenilor! Suntem alături de tine!”, a anunțat Claudiu Manda, lider al PSD Dolj.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele