Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir s-a predat la o secţie de poliţie din Bari

0

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi luare şi dare de mită şi pe al cărui nume e emis un mandat european de arestare, s-a predat la o secţie de poliţie din Bari.

 

”În dimineaţa de 4 februarie 2021, Poliţia Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul Sirene, de către autorităţile italiene, că, în cursul zilei de ieri un bărbat, de 42 de ani, urmărit la nivel internaţional, s-a prezentat la o secţie de poliţie din Bari, însoţit de avocatul ales. Acesta a fost depus în Penitenciarul din Bari, în aşteptarea prezentării în faţa instanţei de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul Bucureşti”, anunţă IGPR.
Bărbatul este fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir.

În baza datelor furnizate de autorităţile din Italia, a fost informată instanţa de judecată din România, care a emis mandatul european de arestare, pentru a traduce şi transmite acest mandat către instanţa care va judeca şi dispune asupra predării către România.
Dragomir a fost condamnat în 18 iunie 2020, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Cod portocaliu de vânt în Carpaţii Orientali

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele