Fotbalul mondial, sub asediul ”uniților” sub diverse steaguri

0
- Reclama -

Echipa națională de fotbal se ”bucură” de o galerie care îi asigură norma de amenzi în fiecare an.

 

Gruparea ”Uniți sub tricolor” are propria agendă geopolitică și are o problemă cu maghiarii, care trebuie să părăsească anumite zone, cu Kosovo, care trebuie să reintre în Serbia, cu Moldova de peste Prut și cu Israelul, chiar și înainte de începerea războiului din Kosovo.

Din fericire pentru noi, din nefericire pentru această lume, cazul nu este izolat, mai toate galeriile simt nevoie să-și facă publice convingerile la meciurile de fotbal.

Chiar din Liga Campionilor, o competiție care se bucură de mulți bani și de multă atenție, vine ultimul exemplu: ”Tribunele de pe Celtic Park au atras privirile în timpul meciului dintre scoţieni şi Atlético Madrid, scor 2-2, disputat miercuri seara. Cauza a fost prezenţa a numeroase steaguri şi mesaje de susţinere a Palestinei, relatează L’Equipe. La fel ca la meciurile cu Kilmarnock (acasă, 7 octombrie) şi Heart of Midlothian (în deplasare, duminică), numeroase steaguri au fost fluturate în tribune, în special de către ultraşi din Brigada Verde. Sloganuri de susţinere a „Palestinei libere” au fost, de asemenea, văzute pe bannere.”

- Reclama -

Războiul din Gaza este ”dezbătut” intens pe stadioane și uneori te întrebi pentru ce merg oamenii la meciuri. Ar fi mai ieftin să se manifeste în piețe publice, sigur, acolo nu-i transmite nimeni în direct la televiziunile din întreaga lume.

Oamenii au păreri.

Le exprimă liber.

Iran cere embargou petrolier şi sancţiuni împotriva Israelului

Tocmai această libertate va sufoca fotbalul și-l va trimite în cărțile de istorie.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele