FOTO: Aston Martin a lansat oficial operațiunile în România

0

Aston Martin a inaugurat reprezentanța sa oficială în România, localizată în nordul Bucureștiului, în Otopeni. În cadrul evenimentului a fost prezentat în premieră noul model lansat de Aston Martin: AM-RB 003.

Modelul AM-RB 003 vine să continue linia începută cu Aston Martin Valkyrie și Valkyrie AMR Pro – fiind a treia supermașină cu motoare Aston Martin poziționate central.

Aston Martin Bucharest va oferi servicii de vânzare și post-vânzare atât pentru piața românească, cât și pentru zonele învecinate. Compania deservește și Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Ungaria.

Modele Aston Martin disponibile în România sunt DB11 Coupe, DB11 Volante, Rapide AMR, noul Vantage și DBS Superleggera.

“Sunt încântat să inaugurez această reprezentanță cu adevărat remarcabilă în București. Dedicarea echipei dealerului local pentru brandul nostru demonstrează încrederea lor în viitorul Aston Martin și în planul nostru pentru următorii 100 de ani”, a declarat Andy Palmer, președinte al Aston Martin Lagonda și Grup CEO.

Reprezentanța funcționează într-o locație nou construită special și dedicată exclusiv acestui brand britanic iconic. Suprafața de 1,500 m a reprezentanței include o zonă de showroom, una de lucrări post vânzare și o parcare subterană.

Aston Martin România va funcționa în cadrul companiei British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, grup cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto.

Brandul britanic de lux Aston Martin este pentru prima dată reprezentat oficial în România prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding. Forza Rossa Holding este deținută 100% de Camelia Bazac, Managing Director al grupului la nivel regional.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele