Fotomodele și ”Miss” angajate pe banii românilor la ANRE / Gestionează bani ai PSD pentru presă

3
Roxana Ilie, fotomodel
- Reclama -

Roxana Ilie (32 de ani), administrator al firmei Look Outdoor SRL care are contracte pentru servicii de presă și propagandă cu PSD, a fost angajată, recent, la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Instituția care nu a reușit reglementarea pieței de energie din România, este sub controlul PSD și UDMR, condusă se Dumitru Chiriță. Tânăra gestionează o parte din banii PSD care merg către presă și televiziuni.

 

Roxana Ilie este o apropiată a vicepremierului PSD Sorin Grindeanu și prietenă cu deputata PSD, Laura Vicol, dar și cu Sorinei Docuz Stan despre care se spune că este ”foarte” apropiată de Marcel Ciolacu.

Aceasta și-ar fi petrecut vacanțe împreună cu Vicol la Monaco scrie societate despre care G4Media.ro.

Roxana Ilie, consilier la președintelui ANRE, Dumitru Chiriță

Roxana Ilie a fost angajată la cabinetul președintelui ANRE, Dumitru Chiriță, în calitate de consilier la un departament care se ocupă de relația cu Agenția pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER).

- Reclama -

ANRE nu a răspuns întrebărilor presei legate de modul în care a fost angajată Ilie. Nici fostul fotomodel nu vrea să vorbească cu presa.

Ilie a fost angajată la cabinetul președintelui ANRE, Dumitru Chiriță, în calitate de consilier la un departament care se ocupă de relația cu Agenția pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER).

În paralel cu postul de la ANRE, Roxana Ilie este administrator al firmei de panotaj stradal Look Outdoor SRL București care are multiple legături cu municipiul Buzău, fieful președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Look Outdoor gestionează bugete pentru media pentru PSD

Look Outdoor este una dintre societățile care primesc din partea PSD bani destinați presei și televiziunilor, banii fiind acordați formațiunii politice de Autoritatea Electoraslă Permanentă de la bugetul de stat.

O mică firmă din Buzău, înființată în 2014 sub alt nume, Look Outdoor SRL a explodat din punctul de vedere ale afacerilor după ce, în iunie 2020, Roxana Ilie i-a preluat 50% dintre părțile sociale și i-a devenit administrator: în acel an, în care au avut loc două rânduri de alegeri, cifra de afaceri a firmei a crescut de 835 de ori față de anul anterior.

Roxana Ilie este prietenă cu Sorinei Docuz Stan, o apropiată a liderului PSD, Marcel Ciolacu. Miss și fotomodel, Docuz Stan a fost căsătorită, la un moment dat, cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Roxana Ilie, Sorinei Docuz Stan

Vezi și Război în PSD: Marcel Ciolacu se opune intereselor Gazprom care vizează ANRE

ANRE controlată la vârf de PSD și UDMR

ANRE este o instituție sub control parlamentar, finanţată integral din venituri proprii, al cărei rol pe piața energetică a devenit crucial în contextul războiului din Ucraina și al creșterii prețurilor pentru energia electrică. Conform legii de organizare, Autoritatea are ca obiect de activitate ”elaborarea, aprobarea şi monitorizarea aplicării ansamblului de reglementări obligatorii la nivel naţional necesar funcţionării sectorului şi pieţei energiei electrice, termice şi a gazelor naturale în condiţii de eficienţă, concurenţă, transparenţă şi protecţie a consumatorilor.”

Vezi aici Facturi mari la gaze și curent? ANRE și companiile de stat împovărate de pile politice și politicieni corupți

3.000 de euro pe lună la ANRE pentru tinere absolvente / Președintele ANRE, Dumitru Chiriță nu vorbește despre subiect

- Reclamă -

3 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele