FRF a decis (pentru că nu a găsit pe altcineva) să-l reconfirme pe Iordănescu

0
edi iordanescu

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că selecţionerul Edward Iordănescu va continua la conducerea echipei naţionale, contractul său fiind prelungit până la finalul preliminariilor Campionatului European din 2024.

 

„Ca urmare a deciziei Comisiei Tehnice, care a decis vineri ca selecţionerul Edward Iordănescu să continue pe banca echipei naţionale a României, contractul acestuia a fost prelungit pentru preliminariile pentru EURO 2024. În eventualitatea obţinerii calificării la EURO 2024, contractul se va prelungi automat pentru turneul final. În această dimineaţă a avut loc o întâlnire a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. În cadrul acesteia, care s-a desfăşurat online, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a prezentat raportul Comisiei Tehnice ca urmare a întâlnirii avute vineri. Ulterior, Edward Iordănescu a prezentat, la rândul său, raportul activităţii sale ca selecţioner şi a anunţat care este planul pentru viitor, mai exact care este strategia staff-ului tehnic în ceea ce priveşte preliminariile pentru EURO 2024”, a anunțat FRF.

După ce a primit votul de încredere al membrilor din Comitetul Executiv, decizia a fost oficializată printr-un Comitet de Urgenţă. Ulterior a fost semnat noul contract, valabil până la finalul preliminariilor pentru EURO 2024, cu prelungire automată pe durata turneului final din Germania, în cazul obţinerii calificării.

Temperatura la care trebuie să speli rufele ca să reduci cu peste 50% consumul de curent.

Directorul tehnic la FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că selecţionerul trebuie să continue pentru că şi-a asumat reconstrucţia primei reprezentative.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele