Garsoniera de 11 mp din Cluj care a devenit virală, val de reacții: „Dacă locuiești cu gagică-ta aici, ea trebuie să doarmă pe la vecini”

0
Garsonieră de 11 mp Cluj se închiriază cu 200 de euro
- Reclama -

Garsonieră din Cluj de 11 mp, virală pe internet! Internauții s-au întrecut în comentarii haiose. O garsonieră din Cluj a devenit virală după ce prorietarii au postat anunțul pe o pagină de Facebook dedicată imobiliarelor.

 

O agenție imobiliară din Cluj Napoca propune spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni, pe strada Zambilei.

Anunțul legat de închiriere este unul serios, dar internauții nu au luat în serios postarea, scriind o mulțime de comentarii haioase referitoare la spațiul mic.

5 modalități prin care poți crea un dormitor într-o garsonieră

- Reclama -

Val de reacții la adresa postării de închiriere a garsonierei din Cluj

„Dacă locuiești cu gagică-ta aici, ea trebuie să doarmă pe la vecini și tu cu ușa întredeschisă că sa nu-ți prinzi picioarele”, „Daca te balonezi după ce ai intrat aici, fără Triferment, nu te mai vezi ieșit”, „Faci curățenie cu un șervețel umed”, „dintr-un apartament cu 4 camere ăștia au făcut complex rezidențial cu 6 garsoniere”, „ajungi singur acasă și tot trebuie să intri pe rând”, „o poți ilumina cu un singur licurici”, „au mobilat liftul din greșeală”, „dacă vrea să își cumpere un televizor trebuie să îl cumpere pe piese și să îl monteze acolo”, sunt câteva dintre comentarii.

„M-ar interesa doar dacă există un vestiar separat, eventual la parter sau pe scara blocului, unde să pot lăsa burta. Altfel rămân înțepenit pe hol și trebuie să chem descarcerarea ori de câte ori intru sau ies. Sau, eventual, să mă ung cu ulei înainte de tranzit prin hol…”, scrie un alt internaut.

Vezi mai multe comentarii aici: https://www.facebook.com/panoramicimobiliare/posts/462258182051208

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele