Gașca pro-corupție poate scoate România din UE

0

Persistența coalizării polului de putere politică din Parlamentul României împotriva actualelor legi din justiție, atrage după sine neresectarea promisiunilor făcute față de Uniunea Europeană, la aderarea României în 2007.

Citiți și „Hora Unirii” pentru justiție și împotriva corupției

Europaralamentarul Monica Macovei spune că interesul manifestat de majoritatea parlamentară față de modifiarea codurilor penale și a legilor din justiție, care favorizează persoane cu probleme penale din lumea politică și de la vârful PSD.

„Opriți modificările la codurile penale! Altfel, ne scoateți din UE!

Românii trebuie să mai îndure o rușine din cauza lui Dragnea. România este avertizată de Comisia Europeană pentru nerespectarea angajamentelor asumate la aderare, în 2007.

Comisia LIBE emite mesaje îngrijorătoare referitoare la modificările din justiția românească

Comisia face apel la Parlamentul României să regândească acțiunile propuse, respectiv modificările la legile justiției și la codurile penale. Comisia transmite că “va analiza în detaliu modificările finale aduse legilor justiției, codurilor penale și legilor privind conflictul de interese și corupția pentru a stabili impactul acestora asupra eforturilor de garantare a independenței sistemului judiciar și de combatere a corupției.”

Aici ne-au adus Dragnea&Tăriceanu, cu sprijinul UDMR și gașca lor pro-corupție și împotriva justiției.

Oricât ar încerca PSD&ALDE și posturile tv ale mogulilor penali să ascundă realitatea, aceasta se vede foarte clar la Bruxelles. PSD&ALDE&UDMR pun în pericol situația României în Uniune.

Pe 29 ianuarie 2018 se votează în Comisia LIBE declanșarea procedurii prevăzute de art. 7 din Tratatul Uniunii Europene împotriva Poloniei.

Dragnea,Tăriceanu&comp. vor să ne aducă aici? Să pierdem, ca țară membră a UE, dreptul de vot la masa guvernelor și președinților UE? Românii nu vor!” relatează Monica Macovei.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele