Generalul Ciucă, încântat de performanțele sportivilor

1

Performanţele extraordinare ale sportivilor noştri ne dau speranţă în capacitatea românilor de a-şi demonstra potenţialul, afirmă prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă după ce s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

 

“Performanţele extraordinare ale sportivilor noştri ne dau speranţă în capacitatea românilor de a-şi demonstra potenţialul. Entuziasmul de acum, generat de aurul câştigat de două ori la Mondiale de David Popovici, este o resursă de inspiraţie şi motivare a copiilor şi tinerilor noştri. Guvernul României va face toate eforturile pentru a susţine performanţa, a recunoaşte meritele sportivilor şi a le crea infrastructura necesară pregătirii la nivel înalt. Alături de COSR şi Federaţii, Ministerul Sportului se va implica cu toate resursele în eforturile de relansare a dorinţei tinerei generaţii de a străluci la competiţiile europene şi internaţionale”, a transmis premierul Nicolae-Ionel Ciucă, în cadrul întâlnirii.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a reconfirmat angajamentul Guvernului de furniza finanţările necesare pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară, de la Paris.

Simona Halep, victorie cu Tamara Zidansek și calificare în sferturi la Bad Homburg! Află cine este următoarea adversară

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele